ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Μπουμάλ, προπονείται την Τρίτη

Υπέγραψε ο Μπουμάλ, προπονείται την Τρίτη
Μπουμάλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με την έγγραφη δέσμευση του Καμερουνέζου. Δεν παίρνει εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επιστροφή του Ολιβιέ Μπουμάλ από το Παρίσι στην Αθήνα, συνδυάστηκε με την διευθέτηση των διαδικαστικών ζητημάτων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μετέβη τη Δευτέρα (28/11) στα γραφεία της ΠΑΕ, για τη ρύθμιση των λεπτομερειών και την υπογραφή του συμβολαίου του, αφού η συμφωνία μεταξύ των ομάδων έχει επιτευχθεί.

Ο Μπουμάλ θα ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού έως τον Ιούνιο του 2018, δηλαδή για τις επόμενες 2,5 σεζόν. Την Τρίτη (29/11) αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά στο "Γεώργιος Καλαφάτης" με την πράσινη φόρμα, ενώ η μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.

Ο Μπουμάλ ήταν ευδιάθετος και ανέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί, ώστε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο 26χρονος εξτρέμ θεωρούσε ότι είχε έρθει ώρα για να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και η πρόταση συνέβη στο κατάλληλο timing. Από εκεί και πέρα, ο Αντρέα Στραματσόνι θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις και θα αποφασίσει πότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Στο μεταξύ, από τη διοίκηση διευκρίνισαν ότι δεν ζήτησαν εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 7 Ιανουαρίου για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ