ΛΑΤΣΙΟ

Ύμνοι για Μανδά από τον πρώην προπονητή γκολκίπερ της Λάτσιο: "Είναι μινιατούρα του Περούτσι, πιστέψτε με"

Ύμνοι για Μανδά από τον πρώην προπονητή γκολκίπερ της Λάτσιο: "Είναι μινιατούρα του Περούτσι, πιστέψτε με"
PRINT SCREEN

Ο Χρήστος Μανδάς έχει δείξει ήδη τα διαπιστευτήριά του στην Λάτσιο παρότι μετράει μόλις 3 συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ, με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων των Ρωμαίων, Μάσιμο Νέντσι, να τον συγκρίνει με τους Νόιερ και Περούτσι.

Η Λάτσιο αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να επενδύσει στον Χρήστο Μανδά για να έχει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ, πίσω από τον Ιβάν Προβεντέλ, και μέχρι στιγμής δείχνει να δικαιώνεται με την επιλογή της.

Στο ντεμπούτο του με τους "αετούς" ο άλλοτε κίπερ του ΟΦΗ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, στην νοκ-άουτ σύγκρουση με την Ρόμα για τους "16" του Coppa Italia, ενώ πολύ καλός ήταν και στο ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα, όπου η ομάδα του επιβλήθηκε με 3-2 εκτός έδρας της Φροζινόνε.

Και στα δύο αυτά παιχνίδια πήρε φανέλα βασικού λόγω τραυματισμού του Προβεντέλ και έδειξε πως αξίζει 100% τη θέση του στο ρόστερ της Λάτσιο, με τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας ως μέλους του τεχνικού επιτελείου του Μαουρίτσιο Σάρι, Ματέο Νέντσι, να τον αποθεώνει σε συνέντευξή του.

"Τον είδα με τον ΟΦΗ στην Φλωρεντία (σ.σ. στο 1-1 κόντρα στην Φιορεντίνα στις 12 Αυγούστου 2023). Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν το κράτημα της μπάλας. Μπλοκάρει απίστευτες μπάλες και αυτό το επιβεβαίωσα στην προπόνηση.

Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά είναι μια μινιατούρα του Περούτσι, πιστέψτε με. Έχει απίστευτη δύναμη, φτάνει εκεί που άλλοι δεν μπορούν. Τον βοηθήσαμε πολύ στις προπονήσεις, ειδικά στην τεχνική. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το ντεμπούτο σου στο ντέρμπι της Ρώμης.

Το ρωτήσαμε αν ήταν έτοιμος να παίξει και απάντησε "Μίστερ, είναι το όνειρό μου". Προπονείται πάντα με χαμόγελο και ζει ένα όνειρο, βρίσκεται στο στάδιο της εκτόξευσης και μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο.

Ο Μανδάς έχει τρομακτικό άνοιγμα, σαν τον Νόιερ", τόνισε ο Νέντσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σελίδα της ιστοσελίδας "Goalkeepermaniaofficial" στο Instagram.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ