Χρωστάει στον Μπόατενγκ η Ντνίπρο

Ένα δημοσίευμα από την Γκάνα δίνει τη δική του διάσταση στην υπόθεση της μεταγραφής του Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό και τη δικαστική διαμάχη του με την Ντνίπρο
Ο Γκανέζος πρώην άσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Ελλάδα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις (όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ), με σκοπό να συμφωνήσει για 2.5 χρόνια με τον Ολυμπιακό.
Αιτία της αποχώρησης του Μπόατενγκ από την Ντνίπρο, ήταν το γεγονός πως η γυναίκα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αφού τον Απρίλιο του 2012 βρέθηκε εντελώς συμπτωματικά στο χώρο όπου δολοφονήθηκε ο Ουκρανός εκατομμυριούχος Γκενάντι Άξερλοντ τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν 15 φορές έξω από την κατοικία του!
Ένα δημοσίευμα στην Γκάνα ωστόσο δίνει μία άλλη διάσταση στη δικαστική διαμάχη του Μπόατενγκ με την Ντνίπρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα γίνονται εξαιτίας κάποιων δόσεων που δεν έχουν καταβληθεί στον 29άχρονο άσο.
Μάλιστα παρομοιάζουν την περίπτωση του με εκείνη του Ντρογκμπά που δικαιώθηκε στην ΦΙΦΑ και υπέγραψε τελικά στην Γαλατάσαραϊ