ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χρήστος Μανδάς: Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ ενδιαφέρονται για τον Έλληνα πορτιέρε, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

INTIME

Ο Χρήστος Μανδάς έχει μαγνητίσει τα βλέμματα της Γουέστ Χαμ και της Μπόρνμουθ, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο εμπλέκει και τη Φιορεντίνα.

Ο Χρήστος Μανδάς έχει μπει στη λίστα της Λάτσιο με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και όπως είχατε διαβάσει στο SPORT24 οι Ρωμαίοι είχαν συνάντηση με τον ατζέντη του Έλληνα διεθνούς πορτιέρε, που έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.

Το όνομά του έχει “παίξει” για πολλές ομάδες με την ιταλική ιστοσελίδα lalaziosiamonoi να βάζει στο κόλπο τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου και την Μπόρνμουθ, ομάδες της Premier League, έχουν κάνει τις διερευνητικές επαφές τους για τον Μανδά.

Μάλιστα βάζουν τον Μανδά στο κάδρο της Φιορεντίνα για το καλοκαίρι, καθώς ο Ντε Χέα είναι 35 ετών και πολύ πιθανό να μη συνεχίσει στους βιόλα τη νέα σεζόν. Η εν λόγω πηγή δεν αναφέρει ένα ποσό που αξιώνουν οι Ρωμαίοι για την παραχώρησή του, ωστόσο σε παλαιότερο ιταλικό δημοσίευμα αναφερόταν ότι η Λάτσιο θα αξιώσει δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ