ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος στην Game Night: “Ο Τζολάκης φταίει που δεν εκτελούσα τα πέναλτι στον Ολυμπιακό”

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποθέωσε τον Κωνσταντή Τζολάκη στην Game Night της Κυριακής, εξιστορώντας μια ιστορία με πρωταγωνιστές τους δύο τους και τον Φορτούνη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποκάλυψε μία σπαρταριστή ιστορία από την εποχή που μοιραζόταν τα ίδια αποδυτήρια με τον Κωνσταντή Τζολάκη στον Ολυμπιακό.

Ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων είπε μεταξύ άλλων πως στην προετοιμασία του ’18, χτυπούσαν πέναλτι με τον Κώστα Φορτούνη σαν σ’ έναν άτυπο διαγωνισμό για το ποιος θα αναλάβει τις εκτελέσεις μέσα στη σεζόν.

Τότε, ο 16χρονος Τζολάκης είχε βγάλει και τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσε ο Λάζαρος με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς, παρακολουθώντας τη στιγμή, γύρισε και είπε: “Φορτούνης τα πέναλτι“. Ο μοναδικός τρόπος βέβαια που ανοίγει μια ιστορία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε ακόμα πιο απολαυστική την ιστορία με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ