ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χουάν Γκαρσία σε Αναστασίου: “Εγώ σε έσωσα”

Eurokinissi

Σε τρελά κέφια ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ Novibet, καθώς αποκάλυψε ότι είπε χιουμοριστικά στον Γιάννη Αναστασίου ότι εκείνος τον… έσωσε.

Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΛ Novibet, πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ στο 90+4′ με τον Χουάν Μανουέλ Γκαρσία. Μάλιστα ο χρυσός σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου, αποκάλυψε στις δηλώσεις του μετά το ματς ότι εκείνος τον… έσωσε, κάνοντας φυσικά χιούμορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Μανουέλ Γκαρσία στην COSMOTE TV: Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Δουλεύω πολύ, αξίζω να είμαι εδώ, να παίζω και να παίρνω περισσότερα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο να βρω το χώρο μου κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά το πέτυχα και είμαι χαρούμενος για το σύλλογο, για τον κόσμο, για τους συμπαίκτες μου, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει πολλά.

Σε όλα τα ματς προσπαθούμε να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Ήταν δύσκολο, γιατί ήταν μαχητικοί, ωστόσο προσπαθήσαμε και μπορέσαμε να σκοράρουμε“.

Για όσα είπε στον προπονητή του μετά το τέλος του αγώνα: “Του είπα χαριτολογώντας: «Σε έσωσα». Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα δύο σημαντικά γκολ, αλλά και για όλους στον Παναιτωλικό. Ήταν πολύ σημαντικό για όλους στο Αγρίνιο, ιδιαίτερα γιατί ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 του χρόνια“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ