ΙΣΠΑΝΙΑ

Χόρχε Λόπεθ:”Στο Ηράκλειο είναι νορμάλ η κατάσταση”

INTIME SPORTS

Ο μέσος του ΟΦΗ, Χόρχε Λόπεθ κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα επισημαίνοντας πως η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει το Ηράκλειο όσο την Αθήνα.

Ο 33χρονος άσος είναι ένας από τους 20 Ισπανούς που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χόρχε Λόπεθ διαπίστωσε το προφανές στο διάστημα πως βρίσκεται στη χώρα μας.

Ζουν κρίσιμες στιγμές. Η κατάσταση είναι δύσκολη” τόνισε στη Marca κάνοντας στη συνέχεια σύγκριση μεταξύ Ηρακλείου και Αθήνας.

“Εδώ στο Ηράκλειο η κατάσταση είναι απόλυτα νορμάλ πέρα από κάποιες διαδηλώσεις.

Στην πραγματικότητα η Αθήνα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Η μόνη λύση στην Ελλάδα είναι να δεχθεί τα μέτρα που έχουν προταθεί” σχολίασε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σαραγόσα.

Σύμφωνα με τον Λόπεθ παρά την οικονομική κρίση ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο. “Ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται στα γήπεδα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που ο κόσμος δεν θέλει να στερηθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Για αυτούς είναι ένας καλός τρόπος διεξόδου”.

Ο Ισπανός έπειτα από 14 χρόνια στη χώρα του, μεταπήδησε το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω γνωρίσει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ