Χωρίς τους δύο Γάλλους

Χωρίς τους Μπουμσόνγκ και Γκοβού αλλά με τους Νίνη, Χριστοδουλόπουλο είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ηρακλή (12/03, 19:30) στο Καυτανζόγλειο.
Μετά τον τιμωρημένο Λέτο και τους ανέτοιμους Λουίς Γκαρθία, Καρνέζη και Πλεσί και οι Μπουμσόνγκ και Γκοβού έμειναν εκτός αποστολής για την Θεσσαλονίκη.
Για τον Γάλλο αμυντικό ήταν λογικό αφού είχε μια μόνο προπόνηση στο ενεργητικό του ωστόσο για τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό αν “πληρώνει” ως τίμημα την αντίδρασή του στο ματς με την ΑΕΛ.
Σε αντίθεση με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό τόσο οι Σωτήρης Νίνης που δεν είχε προπονηθεί όλες τις μέρες της εβδομάδας όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του επιλέχθηκαν από τον 65χρονο τεχνικό να είναι στην αποστολή.
Στο πρόγραμμα εκγύμνασης της Παρασκευής, οι παίκτες του “τριφυλλιού” έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2” και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Πλεσί και Καρνέζης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ οι Λέτο, Μπουμσόνγκ και Λουίς Γκαρθία ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Η αποστολή του “τριφυλλιού”
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για την συμπρωτεύουσα που θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Κοτσόλη, Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Ιωαννίδη, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνη, Κλέιτον, Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Σισέ και Πετρόπουλο.