Χωρίς Ίβιτς, αλλά με Κλάους και… Γάλλους

Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για το τουρνουά της Ανόρθωσης και τι γίνεται με τον Αθανασιάδη και τους τραυματίες.
Απόντος του Ίβιτς θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο, για να συμμετάσχει στο τουρνουά της Ανόρθωσης. Ο Σέρβος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος. Απεναντίας, στο αεροπλάνο θα ανέβει κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (9/8), δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση.
Κλινήrης παρέμεινε ο Μπρούνο Τσιρίλο, που ταλαιπωρείται από ίωση. Το όνομά του, πάντως, βρίσκεται στη λίστα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Παπάζογλου και Σταφυλλίδης.
Στα αξιοσημείωτα, πάντως, είναι το γεγονός ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι δύο νεαροί Γάλλοι που δοκιμάζονται στην Κ20 του “Δικεφάλου”, οι Ζουλιέν Ριπού και Σουέλ Πατάν.
Αναλυτικά η αποστολή που θα αναχωρήσει για Κύπρο το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8) στη 13:00: Κρέσιτς, Γλύκος, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Ριπού, Σαβίνι, Πατάν, Μαλεζάς, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Σκέμπης.