ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ξέσπασμα Νέβιλ κατά οπαδών της Γιουνάιτεντ: "Σταματήστε να κάνετε μπούλινγκ στον Μαγκουάιρ"

Ο Γκάρι Νέβιλ σχολιάζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Γκάρι Νέβιλ σχολιάζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ PRINT SCREEN TWITTER: FOOTBALL DAILY

Η απόφαση του Έρικ τεν Χαχ να παραμείνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Χάρι Μαγκουάιρ έφερε πολεμική, με οπαδούς να ασκούν κριτική και τον Γκάρι Νέβιλ να τους απαντάει με δυναμικό τρόπο μέσω των social media.

Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πολύκροτο σίριαλ που έχει αρχίσει να παίζεται στο "Ολντ Τράφορντ" εδώ και μία εβδομάδα και αφορά την παραμονή ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο, εδώ και λίγες ώρες ξέσπασε νέα γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της με πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Αιτία η απόφαση του Έρικ τεν Χαχ να κρατήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού των κόκκινων διαβόλων ο Χάρι Μαγκουάιρ, με τον Γκάρι Νέβιλ να επικροτεί αυτή τη στάση μέσω σχολίου που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και να δέχεται ομοβροντία μηνυμάτων, με εξαγριωμένους φίλους της Γιουνάιτεντ να πνέουν μένεα κατά του ίδιου και του Μαγκουάιρ.

Η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παλαίμαχο αμυντικό της ομάδας και νυν τηλεσχολιαστή, με τον Νέβιλ να σηκώνει το γάντι που του πέταξαν και να το επιστρέφει στους επικριτές του.

"Άρα οι ίδιοι οπαδοί που βράζουν με εμένα που χειροκρότησα την απόφαση να παραμείνει αρχηγός ο Μαγκουάιρ, ταυτόχρονα κριτικάρουν τον νέο προπονητή για την απόφασή του.

Ίσως είναι καλύτερο να υποστηρίξετε τον Μαγκουάιρ αντί να του κάνετε μπούλινγκ! Είναι προφανές πως ο νέος προπονητής τον συμπαθεί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ, ο οποίος στον χαρακτηρισμό "κλόουν" που του πρόσαψε ένας οπαδός, απάντησε ως εξής:

"Λυπάμαι που σε ενημερώνω ότι είναι ένας Ολλανδός προπονητής εκείνος που τον επέλεξε για αρχηγό και όχι ένας Άγγλος κλόουν. Ο Έρικ τεν Χαχ δείχνει να τον πιστεύει τον παίκτη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ