ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξέσπασμα Κλοπ: "Οι πανηγυρισμοί είναι για μας και κανέναν άλλο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι | 10 Φεβρουαρίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπέρνλι | 10 Φεβρουαρίου 2024 @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ πέρασε στην αντεπίθεση μετά από κριτικές που δέχτηκε για τους έντονους πανηγυρισμούς του στο ματς με την Λούτον ενώ ξεκαθάρισε ενόψει του τελικού με την Τσέλσι πως θέλει το τρόπαιο για χάρη των ποδοσφαιριστών του.

Η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Τσέλσι (25/02, 17:00, Action 24, LIVE από το SPORT24) να κατακτήσει τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους που διεκδικεί τη φετινή σεζόν (την ώρα που δίνει μάχη για την Premier League, το FA Cup και το Europa League), με το γεγονός αυτό να δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στον Γιούργκεν Κλοπ λίγους μήνες πριν αποχωρήσει από τον πάγκο των ρεντς.

"Θέλω να κερδίσω την Κυριακή αλλά όχι για μένα και για τη συλλογή τροπαίων μου. Είναι για τα παιδιά, για το σύλλογο, για τον κόσμο. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να γράφουμε ένα υπέροχο βιβλίο. Εξακολουθούμε να το γράφουμε και όταν φύγω θα το κλείσουμε, θα το βάλουμε στο ράφι και θα αφήσουμε κάποιον άλλο να γράψει σε αυτό.

Αυτό έχουμε στο μυαλό μας, δεν θα αφήσω τίποτα μέσα, θα δώσω τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ναι, υπάρχει χώρος για περισσότερα κεφάλαια. Στο πρωτάθλημα έχουμε μαζέψει 60 πόντους και αυτό είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο αλλά όλοι ξέρουμε πως θα μπορούσαμε να έχουμε 61 ή 63 βαθμούς.

Στον τελικό με την Τσέλσι θα πρέπει να ροκάρει το κόκκινο μέρος του Γουέμπλεϊ. Αυτή η ομάδα αξίζει κάθε βοήθεια, κάθε στήριξη από τον κόσμο", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ ενόψει της κόντρας του με τους μπλε του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για να αναφερθεί κατόπιν στην κριτική που δέχτηκε για τους έντονους πανηγυρισμούς του μετά από το ματς με την Λούτον.

"Άκουσα αυτά που λέγονταν, πως ο Μικέλ Αρτέτα πανηγύρισε υπερβολικά τη νίκη απέναντί μας. Αυτό σίγουρα δεν το είπα εγώ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν ήμουν εγώ που ανακάλυψε τον πανηγυρισμό με τις γροθιές και δεν έχω τα πνευματικά δικαιώματα.

Κάνεις ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου και τον κόσμο. Το τι πιστεύει ο έξω κόσμος δεν δίνω δεκάρα, για να είμαι ειλικρινής. Γράψτε το έτσι ακριβώς. Οι πανηγυρισμοί είναι για εμάς, για κανέναν άλλο. Σε όποιον αρέσουν καλώς, σε όποιους δεν αρέσουν και πάλι καλώς. Κάντε ό,τι θέλετε με τους πανηγυρισμούς μου".

Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στον τελικό του League Cup αφού στη λίστα με τους μακροχρόνια απόντες (Τιάγκο, Μάτιπ, Μπάιτσετιτς) προστέθηκαν οι Ζότα, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον και Τζόουνς, ενώ δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν τον τελικό οι Σαλάχ, Νούνιες και Σόμποσλαϊ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ