Ξέσπασμα Καζία: “Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι δεν θέλουν τον Πανσερραϊκό στην πρώτη κατηγορία”

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, ήταν έξαλλος από την διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ Novibet, λέγοντας ότι η σημερινή είναι μία μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα από τις Σέρρες στη Stoiximan Super League.
Ο Πανσερραϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΛ Novibet, γνώρισε ακόμη μία ήττα με 1-0 και πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή του στη Stoiximan Super League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, αντί του προπονητή της ομάδας, Ζεράρ Σαραγόσα, μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV ο πρόεδρος του συλλόγου των Σερρών, Τάσος Καζίας.
Ο ισχυρός άνδρας χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα “μαύρη” για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υποστήριξε πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να βλέπουν τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.
Δείτε τις δηλώσεις του Τάσου Καζία
“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσουμε για το αγωνιστικό σήμερα, ούτε υπάρχει λόγος να μιλήσει ο προπονητής. Αυτό που συνέβη είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πραγματικά κρίμα. Δεν απαιτούμε και δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω, παρά μόνο σεβασμό στον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο.
Αναφερόμαστε στη φάση του πέναλτι, που είναι ξεκάθαρο χέρι, με το VAR να δείχνει στον διαιτητή μόνο την αρχική φάση της εξέλιξης και όχι ολόκληρη τη φάση. Δεν μιλάμε μόνο για πέναλτι, αλλά και για κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δοθεί. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλες φάσεις που προκαλούν έντονα ερωτηματικά, καθώς και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει.
Ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει να παλεύει. Έχουμε ακόμη 55 βαθμούς μπροστά μας και στο τέλος, όποιος παλεύει, νικά. Οι βαθμολογικές αποστάσεις είναι μικρές, ωστόσο αν συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες αγωνιστικές, και ειδικά σήμερα, είναι πιθανό κάποιοι να μη θέλουν τον Πανσερραϊκό στη Stoiximan Super League. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε.
Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή, τον κύριο Σαραγόσα, για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του απέναντι σε αυτές τις συνθήκες. Αγωνιστικά, η ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι· από εκεί και πέρα, όλοι είδαμε τι συνέβη”.