ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέσπασμα Καρβαλιάλ: "Δεν έχω δει ποτέ αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει στον Ολυμπιακό, αξίζουμε μεγαλύτερο σεβασμό"

Ξέσπασμα Καρβαλιάλ: "Δεν έχω δει ποτέ αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει στον Ολυμπιακό, αξίζουμε μεγαλύτερο σεβασμό"

Ο Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς ξέσπασε και σημείωσε πως όσα συμβαίνουν εις βάρος της ομάδας του δεν τα έχει συναντήσει ποτέ ξανά, όσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κηφισιάς με 3-2 ξέσπασε και σημείωσε πως όσα συμβαίνουν εις βάρος του Ολυμπιακού δεν τα έχει συναντήσει ποτέ ξανά, όσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο.

Επιστροφή στις νίκες παρά τον παίκτη λιγότερο και σε ένα ματς που έγιναν πολλά πράγματα, τι κρατάτε;

"Θέλω να πω κάτι τώρα που έχω ηρεμήσει. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, από 12 ετών, και ποτέ σε καμία ομάδα δεν έχω δει αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού.

Ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα γύρω από το ποδόσφαιρο και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθούν οι ένοχοι, αυτοί που φταίνε για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αν υπάρχουν προβλήματα έξω από το ποδόσφαιρο να λυθούν έξω απ' αυτό. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να παίζετε νόμιμα και καθαρά.

Ακόμα και όταν οι διαιτητές είναι ξένοι πάντα η τάση είναι όλεςοι αποφάσεις να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει μια τέτοια αντιμετώπιση σε καμία ομάδα.

Αυτό που λέω πολύ συχνά στους ποδοσφαιριστές, εδώ και πολλά παιχνίδια, όπως είπα και σήμερα είναι πως πρέπει να είμαστε 11 αλλά να είμαστε τόσο δυνατοί ώστε να φαινόμαστε περισσότεροι από 11. Οι έντεκα δεν είναι αρκετοί για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σήμερα ήταν η απόδειξη πως είχα δίκιο. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά φαινόμασταν περισσότεροι από 11 και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Με όλα αυτά που συμβαίνουν πόσο εύκολο είναι να διατηρήσετε την ομάδα σας ήρεμη για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο;

"Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού πάντα να υπάρχει πίεση. Είμαστε πάντα πιεσμένοι και έχουμε πάντα την πίεση για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Τώρα υπάρχει περισσότερη πίεση η οποία είναι εξωαγωνιστική και μας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Θα τα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα, είτε πρόκειται για αγωνιστικά ή μη. Θα τα ξεπεράσουμε όλα, θα είμαστε δυνατοί και κόντρα σε όλα όσα είναι εναντίων μας θα πετύχουμε ότι και να γίνει".

Πόσο πληγώνει η απουσία του Ρέτσου την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

"Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Μετά το ματς με την ΑΕΚ δυναμώσαμε, αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήμασταν πιο δυνατοί. Το ίδιο και τώρα θα είμαστε πιο δυνατοί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ