ΙΝΤΕΡ

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπέργκομι μιλώντας για το χαμό του Μπρέμε

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπέργκομι μιλώντας για το χαμό του Μπρέμε
PRINT SCREEN

Ο αδόκητος χαμός του Αντρέας Μπρέμε ήταν ένα ισχυρό χτύπημα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ειδικά για όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του, με το on air ξέσπασμα του άλλοτε καπιτάνο της Ίντερ, Τζουζέπε Μπέργκομι, να είναι χαρακτηριστικό.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Αντρέας Μπρέμε σε ηλικία 63 ετών, με τον Γερμανό άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή να παθαίνει καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και να φεύγει πρόωρα από τη ζωή.

Άφησε πίσω του μία τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα αλλά και αμέτρητους φίλους με τους οποίους συνεργάστηκε στα χρόνια που όργωνε τα γήπεδα του κόσμου και δη τις αριστερές πτέρυγες, με έναν εξ αυτών να είναι ο Τζουζέπε Μπέργκομι.

Ο λόγος για τον εμβληματικό καπιτάνο της Ίντερ που υπηρέτησε για 20 χρόνια ολόκληρα χρόνια (1979-1999) τους νερατζούρι, με τα τέσσερα εξ αυτών (1988-1992) να τον βρίσκουν να μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον Μπρέμε και να αδυνατεί να αποδεχτεί τον ξαφνικό και πρόωρο χαμό του.

"Άξιζε τα πάντα ο μεγάλος Άντι, ήταν ένα ωραίο και σπουδαίο άτομο", τόνισε με παρέμβασή του στην ιταλική τηλεόραση για τον Μπρέμε, με τον Μπέργκομι να βουρνώνει εκείνη τη στιγμή από συγκίνηση φέρνοντας στο μυαλό του τον θρυλικό Γερμανό και τον τηλεπαρουσιαστή να διακόπτει τη συνέντευξη σεβόμενος πλήρως τη συγκινησιακή του φόρτιση.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ