ΙΤΑΛΙΑ

Ξέσπασε η σύντροφος του Ατσέρμπι μετά την αθώωσή του: "Υγεία σε όσους έβριζαν οικογένειες"

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι σε μονομαχία του με τον Ουμάρ Σαντίκ σε αγώνα της Ίντερ με την Σοσιεδάδ στο Champions League | 12 Δεκεμβρίου 2023
Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι σε μονομαχία του με τον Ουμάρ Σαντίκ σε αγώνα της Ίντερ με την Σοσιεδάδ στο Champions League | 12 Δεκεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να αθωώσει τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι που αντιμετώπιζε κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Ζουάν Ζεσους προκάλεσε την άμεση και δυναμική αντίδραση της συντρόφου του μπακ της Ίντερ.

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες εις βάρος του για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Ζουάν Ζεσούς στο ματς της Ίντερ με την Νάπολι, με τον αθλητικό δικαστή να αποφασίζει την Τρίτη (26/03) την αθώωση του Ιταλού διεθνούς αμυντικού.

Ξέσπασε η σύντροφος του Ατσέρμπι μετά την αθώωσή του: "Υγεία σε όσους έβριζαν οικογένειες"
PRINT SCREEN

Το γεγονός αυτό έφερε ανακούφιση στον παίκτη, ο οποίος κινδύνευε με τιμωρία μέχρι και 10 αγωνιστικές αν κρινόταν ένοχος και την ίδια ώρα έφερε την έκρηξη της Κλαούντια Σκαρπάρι, με τη σύντροφό του να βράζει εναντίον των επικριτών του Ατσέρμπι μέσω ποσταρίσματός της στο Instagram.

"Με τις υγείες σας. Σε εκείνους που προσβάλλουν οικογένειες. Σε εκείνους που απειλούν ζωές παιδιών. Στα λιοντάρια των πληκτρολογίων.

Σε εκείνους που προσέβαλαν εμένα και τα παιδιά μου για ημέρες. Σας χρειάζεται αυτό", σχολίασε χαρακτηριστικά η 36χρονη δικηγόρος, που είναι στο πλευρό του Ατσέρμπι από τον Αύγουστο του 2020 και έχει αποκτήσει μαζί του δύο κόρες.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ