ΑΕΚ

Ξεπέρασε τον "σκόπελο", ολοταχώς για την "Αγιά Σοφιά"

Ξεπέρασε τον "σκόπελο", ολοταχώς για την "Αγιά Σοφιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την υπογραφή του στο φάκελο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, φέρεται να έχει βάλει και ο αρμόδιος Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης και τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου δρομολογούνται.

Ένα από τα πιο υψηλά εμπόδια στον δρόμο της για την κατασκευή του νέου της γηπέδου, φαίνεται πως ξεπέρασε η ΑΕΚ. Η υπογραφή στον φάκελο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Αγιά Σοφιά, φέρεται να μπήκε και από τον αρμόδιο Υπουργό ΠΕΚΑ, αν και από την ΠΑΕ ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν επίσημη ενημέρωση.

Ήταν η μοναδική που εκκρεμούσε, καθώς όλες οι υπόλοιπες υπογραφές από τις αρμόδιες υπηρεσίες είχαν ήδη μπει. Πλέον, ο φάκελος κλείνει μετά από έναν... κύκλο που κράτησε σχεδόν έντεκα μήνες και πηγαίνει στην Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών, που είναι αρμόδια για να εκδόση την οικοδομική άδεια του έργου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, αυτή είναι μια διαδικασία που δεν πρόκειται να κρατήσει παραπάνω από 1,5 μήνα. Επομένως αρχές του καλοκαιριού, θα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουν τα έργα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ