ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Ξεμούδιασε" με τεσσάρα

"Ξεμούδιασε" με τεσσάρα

Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με 4-0 της Δόξας Κρανούλας

Δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο δεύτερο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, επικράτησε εύκολα με 4-0 της Δόξας Κρανούλας.

Η ομάδα της Ηπείρου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα. Από την άλλη η Δόξα Κρανούλας έγινε απειλητική στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ είχε και δοκάρι στο 49'.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα, ήταν μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Σιαλμά. Δύο λεπτά αργότερα (4') ο Σκούφαλης με πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Στο 34' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κώτσιος διπλασιάζει τα τέρματα για τον ΠΑΣ, ενώ στο 47’ ο Μπακαγιόκο ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 51', πάλι ο Μπακαγιόκο που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ενέργεια των Μιχαήλ και Κυριάκου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Ανδράλας, Σενόνε, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ιωάννου, Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουβεντάρης, Στάθης, Μιχαήλ, Πάντος, Βαρτζιώτης, Κειτά, Τζάνης, Κυριάκος, Νικολόπουλος, Μπακαγιόκο, Κουτσοσπύρος.

Δόξα Κρανούλας: Μπαντής, Σταμούλης, Γκόλιας, Γκαρόζης, Μπιλιλής, Κρολ, Τασιούλας, Ντάριο, Παπαβασιλείου, Δάσκαλος, Χήρας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κοτσίνας, Θρασκιάς, Κλεισούρης, Γιάκος, Καραθανάσης, Χαμπίμπης.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι την προσεχή Τετάρτη (18.30) με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ