ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Ξεμούδιασε" με επτάρα

"Ξεμούδιασε" με επτάρα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησαν με 7-2 των Νέων του συλλόγου σε φιλική αναμέτρηση

Μια πολύ καλή ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" είχαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, στην φιλική αναμέτρηση που έδωσαν το πρωί του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ επικράτησε με 7-2 με γκολ που πέτυχαν οι Σιαλμάς (2), Κουτσοσπύρος, Κώτσιος, Μπακαγιόκο, Τζάνης (2). Για την ομάδα Νέων τα γκολ σημείωσαν οι Χυσότοτσι και Γκέκας.

Το ευχάριστο νέο ήταν η επάνοδος του Λάμπρου Βαγγελή στους αγωνιστικούς χώρους αφού αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε πριν από ενάμιση μήνα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Πάντος, Κειτά, Ανδράλας, Μπουχάν, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Ντε Βισέντι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Στάθης, Μιχαήλ, Βαρτζιώτης, Τζάνης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Βαγγελής, Χαρίσης, Μπολώνης.

Νέοι ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Νάσιος, Βασιλειάδης, Θεοδωρής, Ντούγιας, Νασούλης, Ασωνίτης, Ιωάννου, Κοτζιάς Παπαδόπουλος, Νικολάου.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουβεντάρης, Βασιλείου, Τσιώστας, Οικονόμου, Γκέκας, Κολιός, Ζιώγος, Μπούγιας, Χυσοτότσι, Διαμάντης, Τσουμάνης, Πεπές.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ