ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μαντούρο

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μαντούρο
INTIME SPORTS

Τρέξιμο για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα του δεξιού χεριού, ξεκίνησε ο Χέντβιχες Μαντούρο. Πιο χαλαρά ο Τζιόλης, απουσίασαν Μιγκέλ Βίτορ και Σαλπιγγίδης.

Και ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο. Υπό συνεχή βροχή στη Νέα Μεσημβρία οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη μετά την προθέρμανση με μπάλα δούλεψαν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με εντατικά τρεξίματα, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική.

Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα του δεξιού χεριού ο Χέντβιχες Μαντούρο ξεκίνησε τρέξιμο με τον γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για λόγους αποφόρτισης, ενώ απουσίαζε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω της επέμβασης που έκανε στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Νίκος Βασαϊτης, Αντώνης Αναστασίου από την Κ20.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ