ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει η ΑΜΚ στη Γενική Συνέλευση

INTIME SPORTS

Η προθεσμία για τη συμμετοχή των μετόχων στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λήγει στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης 17 Μαΐου.

Οριστικά και αμετάκλητα στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τρίτη 17 Μαΐου, θα ξεκαθαρίσει το ύψος της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Οι μέτοχοι θα κληθούν να δηλώσουν εάν θα συμμετέχουν στην ΑΜΚ και αν ναι, πόσα χρήματα θα βάλουν. Μέχρι τώρα, μόνο ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει καταθέσει 260.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πάρει μέρος με το 30% του ποσού που θα συγκεντρωθεί.

Οι Μιχάλης Ζολώτας, Γιάννης Ξυλάς δεν πρόκειται να μπουν στην αύξηση, πολύ δύσκολα θα το κάνουν οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νίκος Πατέρας και Γιώργος Νίκας, ενώ αίνιγμα αποτελεί η στάση των Παύλου Γιαννακόπουλου και Παναγιώτη Δάβαρη.

Στη διάρκεια της συνέλευσης θα εγκριθούν ορισμένα τυπικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το πιθανότερο είναι ότι οι μέτοχοι θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ