Ξεκαθάρισμα για Πάρντο

Μένει ή πάει μεταγραφή στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, ο Ούργκο Πάρντο όπως αποφάσισε η "κυανόλευκη" ΠΑΕ
Ο Ισπανός τερματοφύλακας λοιπόν ή θα παραμείνει στο δυναμικό του Ηρακλή όπως έχει άλλωστε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια ή θα αποδεχθεί να πάρει μεταγραφή στην Ραπίντ Βουκουρεστίου.
Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΕ Ηρακλής βάζει φρένο στην επιθυμία του Πάρντο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό όπως αυτό είχε διαφανεί από την στάση του από το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξάλλου δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» καλείται το πρωί της Τρίτης να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας για την “πρώτη” της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ενδιαφέρον για Φούφουλα
Παράλληλα στον Ηρακλή φαίνεται στην διάρκεια της μέρας να υπήρξε αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 23χρονου Κώστα Φούφουλα από την Κέρκυρα.
Τέλος κατόπιν νέου προγραμματισμού του Άνχελ Πεντράθα και του τεχνικού επιτελείου του η ώρα έναρξης της επίσημης “πρώτης” της ομάδας της Παρασκευής που θα είναι ανοικτή για τον κόσμο άλλαξε ώρα και θα διεξαχθεί στις 18:30.