LA LIGA

Χεϊτινγκα για πέντε χρόνια

Χεϊτινγκα

Την απόκτηση του Τζόνι Χεϊτινγκα για τα επόμενα πέντε χρόνια, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο ισπανικός σύλλογος είχε συμφωνήσει με τον 24χρονο αμυντικό από τον Μάρτιο και το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χεϊτινγκα ήταν στην αποστολή της Ολλανδίας για τα τελικά του “Euro 2008” και συνολικά έχει 39 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.



Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας τερματίσει στην τέταρτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος την περασμένη χρονιά.



Ήδη οι “ροχιμπλάνκος” έχουν αποκτήσει τον Τσέχο αμυντικό Τόμας Ουιφαλούσι, τον Γάλλο τερματοφύλακα Γκρεγκορί Κουπέ, τον Γάλλο επιθετικό Σιναμά Πονγκόλ και τον Βραζιλιάνο μέσο, Πάουλο Ασουνσάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ