ΠΑΟΚ

Ξεφωνητά στο αεροδρόμιο, ΜΑΤ στην Τούμπα

Ξεφωνητά στο αεροδρόμιο, ΜΑΤ στην Τούμπα
INTIME SPORTS

Δέχθηκε επίθεση και φυγαδεύθηκε ο Ζήσης Βρύζας, άδειο πούλμαν πήγε στο γήπεδο, όπου υπήρξε ένταση ΜΑΤ-οπαδών

Σκηνές έντασης διαδραματίστηκαν τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στην Τούμπα, λίγη ώρα μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Καταρχήν στο αεροδρόμιο, Αναστασιάδης και Βρύζας ήρθαν σε κοινή θέα με περίπου 20 οπαδούς που περίμεναν.

Ο μεν πρώτος εισέπραξε έντονες αποδοκιμασίες και ξεφωνητά, ενώ ο τεχνικός διευθυντής δέχθηκε επίθεση και χρειάστηκε η επέμβαση του υπευθύνου ασφαλείας, Γιάννη Αθανασιάδη για να φυγαδευθεί.

Λίγο αργότερα, στην Τούμπα, όπου περίμεναν άλλα 15-20 άτομα, έφθασε, συνοδεία μίας "κλούβας" των ΜΑΤ, πούλμαν στο οποίο επέβαινε από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος μόνο ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος.Οι οπαδοί που αρχικά αποδοκίμαζαν με ειρωνεία τους υποψήφιους πρωταθλητές, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι κανείς μέσα άρχισαν να ωρύονται: "Είναι δυνατόν; Είμαστε 25 άνθρωποι εδώ και φοβούνται να μας αντικρίσουν; Πού είναι ο Αγγελίδης, ο Βρύζας, ο Άγγελος; Πού είναι οι παίκτες;".

Μάλιστα, άρχισε να δημιουργείται ένταση και με τους περίπου 30 άνδρες των ΜΑΤ που επέβαιναν στην κλούβα και είχαν παραταχθεί μπροστά από τη θύρα 1. Επιπλέον, υπήρξαν και μαρτυρίες για πολύ άσχημη συμπεριφορά και ύβρεις από τους άνδρες της ειδικής μονάδας της Αστυνομίας. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ κι από το πρωί της Δευτέρας θα γίνουν συσκέψεις σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο, με τη συμμετοχή και του προπονητή για να παρθούν αποφάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ