SUPER LEAGUE 2

Ξάνθη - Πιερικός 3-0: Τρίποντο με τριάρα

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν στην αναμέτρηση με τον Πιερικό | 13 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν στην αναμέτρηση με τον Πιερικό | 13 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Ξάνθη κέρδισε 3-0 τον Πιερικό στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στον Α' Όμιλο της Super League 2 και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ξάνθη ήταν το μεγάλο φαβορί πριν την αναμέτρηση με τον Πιερικό και έστω και δύσκολα, παρά το τελικό 3-0, το επιβεβαίωσε και πήρε τη νίκη στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο της Super League 2.

Οι Ακρίτες με το τρίποντο που πήραν παραμένουν στην 3η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κατερίνης μένοντας στους 15, είναι στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε μετά από αυτογκόλ έξι λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους όταν στο 39' σε γύρισμα από τα δεξιά ο Εμπουσί στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι παίκτες της Ξάνθης συνέχισαν να έχουν την υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν άλλο γκολ με το 1-0 να είναι το σκορ του αγώνα έως το 86' της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο ο Τσέλιος έκανε το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Δεληγιαννίδη στο 92' με σουτ.

Ξάνθη (Βούλιτς): Ίτσο, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Θυμιάνης (90+1′ Παπάζογλου), Τσέλιος (90+1′ Τσιλιγκίρης), Γκάβριτς (90+1′ Κρητικός), Μονρόουζ (82′ Γκινσάρι), Βιθέντε, Διαμαντόπουλος (73′ Αλί Μπαμπά).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς (88′ Κριμιτζάς), Μαλιώτης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Εμπουσί, Σούνταρ (71′ Φωκαΐδης), Τόσκας, Κανούλας (71′ Μπουόλι), Παπαδόπουλος (71′ Ζαφειράκης), Ντίνας (70′ Καρανάτσιος).


Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ