ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Πανέτοιμη για το μπαράζ της Τετάρτης (26/5) με τον Παναιτωλικό

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν στο ματς με τον Ιωνικό για τα μπαράζ της Super League 2/9-5-2021
Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν στο ματς με τον Ιωνικό για τα μπαράζ της Super League 2/9-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της Ξάνθης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι μπαράζ της Τετάρτης (26/5) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Με προπόνηση που αναλώθηκε στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων ολοκλήρωσε η Ξάνθη την Τρίτη (25/5) την προετοιμασία της για το παιχνίδι μπαράζ της Τετάρτης (26/5, 15:30 ΕΡΤ) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Μπάμπης Τεννές έχει στη διάθεση του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό δεν ανακοίνωσε αποστολή. Κάτι που θα κάνει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Το θετικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως σε αυτή την τελευταία προπόνηση δεν υπήρξε κάποιο επιπλέον πρόβλημα και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε ομαλά.

Οι Ακρίτες θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι για να μπορέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για άνοδο στη Super League Interwetten γνωρίζοντας φυσικά πως το φαβορί των δύο αναμετρήσεων είναι η ομάδα του Αγρινίου.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΘΥΜΙΑΝΗΣ

Εν τω μεταξύ η Ξάνθη έκανε γνωστό πως στις επιλογές της Εθνικής Ελπίδων βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής Κώστας Θυμιάνης για τον αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Λιχτενστάιν – Ελλάδα που θα γίνει στις 5/6

TAGS ΞΑΝΘΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ