ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Νέος τεχνικός στους Ακρίτες ο Ζάιμε Μονρόι

Ο νέος προπονητής της Ξάνθης, Ζάιμε Μονρόι | 8 Ιουλίου 2021
Ο νέος προπονητής της Ξάνθης, Ζάιμε Μονρόι | 8 Ιουλίου 2021 Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΖΑΙΜΕ ΜΟΝΡΟΙ | 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Με νέο προπονητή, τον 38χρονο Πορτογάλο Ζάιμε Μονρόι, θα πορευτεί η Ξάνθη τη σεζόν 2021-22 ενώ οι Ακρίτες ανακοίνωσαν την Πέμπτη (8/7) και την απόκτηση των Τσέλιο, Ουνγιαλίδη.

"Ο Jaime Monroy είναι ο νέος Head Coach του ΑΟΞ! Η διοίκηση καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Jamie Monroy στην ομάδα της Ξάνθης και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση"!

Λίγα λόγια για τον Ζάιμε Μονρόι. Ο 38χρονος Πορτογάλος (γεν. στο Φαμαλικάο) έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Μποαβίστα, η Πόρτο, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το 2016 ήταν πρώτος προπονητής στην Olympic Sydney μία χρονιά μετά την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε ΗΠΑ και Κεντρική Αμερική).

Ενώ τη σεζόν 2020-21 ήταν βοηθός προπονητή στην Κ-23 της Leeds για δεύτερη σεζόν με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα.


Ανακοίνωσε τους Τσέλιο - Ουνγιαλίδη

Εν τω μεταξύ η Ξάνθη έκανε γνωστή την απόκτηση των Ηλία Τσέλιο και Δημήτρη Ουνγιαλίδη με την ανακοίνωση των Ακριτών να αναφέρει:

"Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ηλία Τσέλιο και Δημήτριο Ουνγιαλίδη.

Ο Ηλίας Τσέλιος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του κέντρου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος αρχικά στα τμήματα υποδομής της και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Εργοτέλη με τον οποίο πραγματοποίησε πάνω από 90 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εκπροσωπώντας την χώρα μας στις κατηγορίες (U-19 και U-17).

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1994 στην Κοζάνη. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Ζακύνθου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία σε Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια, ΝΠΣ Βόλος και Χανιά.

Ευχόμαστε στους νέους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ καλή επιτυχία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων που έχουν θέσει.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ"!

TAGS ΞΑΝΘΗ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ