SUPER LEAGUE 2

Ξάνθη - Δόξα Δράμας 1-0: Επιστροφή στις νίκες οι Ακρίτες

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν το γκολ επί της Δόξας Δράμας
Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν το γκολ επί της Δόξας Δράμας EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε της Δόξας Δράμας με 1-0 σε εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής και πήρε την πρώτη της νίκη με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της. (VIDEO)

Την πρώτη της νίκης με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της πανηγύρισε η Ξάνθη επικρατώντας της Δόξας Δράμας σε ματς εξ αναβολής για την 3η αγωνιστική και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους σε ένα παιχνίδι ανοιχτό με τους γηπεδούχους να μην εντυπωσιάζουν για ακόμη μια φορά με την απόδοση τους.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 30' με τον Γκαρσία να βρίσκεται μέσα στην περιοχή και αριστερά αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω. Η Ξάνθη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31' μετά από επίθεση από τα αριστερά και ωραία ενέργεια και σουτ στην κλειστή γωνία του Σρόιεν ο οποίος με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 35' ο Τάτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ με τον Στεφανάκο να αποκρούει με σχετική ευκολία. Στο 57' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 όταν ο Έμπερτ από μακριά έκανε το σουτ με τον Στεφανάκο να διώχνει πλάγια και τον Μικελτάτζε από κοντά να προσπαθεί να πλασάρει αλλά και πάλι ο Στεφανάκος έδιωξε με το πόδι.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν και αυτοί να πετύχουν κάποιο γκολ και έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 70' με σκαστό σουτ του Μαυριά μέσα από την περιοχή με τον Ίτσο να αποκρούει.

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζούρμαν, Δημούτσος, Τ. Παπάζογλου (67′ Σιατραβάνης), Σρόιεν (67′ Μπριλάντε), Πέτροβιτς, Βέρκερ, Γκαρσία, Τάτος, Μικελτάτζε (60′ Βόλτερς), Έμπερτ (89′ Μυστακίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Μαρινάκης, Μαυριάς (82′ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου (81′ Μπαράνκο), Κουκόλης, Σαμπανίδης (81′ Τάσιος), Νιμπά, Μπολάκης (55′ Παρασκευάς), Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος (68′ Βάντερσον).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Εργοτέλης 28

2. Διαγόρας 26

3. Λεβαδειακός 24

4. Ιωνικός 22

5. Ξάνθη 18

6. Παναχαϊκή 18

7. Τρίκαλα 15

8. Χανιά 15

9. Δόξα Δράμας 11

10. Απόλλων Λάρισας 11

11. Καραϊσκάκης 7

12. ΟΦ Ιεράπετρας 7

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ