SUPER LEAGUE 2

Ξάνθη - Αναγέννηση Καρδίτσας 5-2: Πεντάρα και τρίτη θέση οι Ακρίτες

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας
Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας EUROKINISSI

Μετά από πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη η Ξάνθη διέλυσε με σκορ 5-2 την Αναγέννηση και βρίσκεται μόνη 3η στην βαθμολογία της Super League 2.

Στις νίκες επέστρεψε η Ξάνθη. Οι Ακρίτες είχαν μείνει πέντε παιχνίδια μακριά από το τρίποντο και το πήραν με τον πιο εμφατικό τρόπο στην 13η αγωνιστική της Super League 2. Η Ξάνθη επικράτησε 5-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας σκοράροντας μάλιστα τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 6ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ, εννώ στο 23' ο Γκινσάρι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 38' ο Διαμαντόπουλος ευστόχησε με πέντλι, ενώ στο 40' ο Τσέλιος έκανε το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλί Μπαμπά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Η Αναγέννηση Καρδίτσας μείωσε στο 74' με τον Μανιό και με τον Λαρέα στο 80'. Στην βαθμολογία η Ξάνθη είναι στην 3η θέση με 28 πόντους στο -8 από την κορυφή. Στην 4η θέση με 25 η Αναγέννηση.

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3′ Αλί Μπάμπα), Παπάζογλου (61′ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72′ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61′ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39′ Μπαντιμπαγκά), Μπενγκόα (60′ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος), Μπραμπίγια (39′ Γκίνη)

Η βαθμολογία και στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ