ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά βασικός ο Χουλκ

JX Teresópolis (RJ) 19.06.2014 - Copa Fifa 2014 - Treino da Seleção Brasileira na Granja Comary. HULK. Foto Marcelo Theobald/Extra/Agência O Globo. Globo via Getty Images

Ο Φελίπε Σκολάρι είδε ότι το σχήμα με τον Ραμίρες στο δεξί άκρο της επίθεσης δεν απέφερε καρπούς απέναντι στο Μεξικό και επαναφέρει τον Χουλκ στην αρχική ενδεκάδα που θα αγωνιστεί κόντρα στο Καμερούν.

Μπορεί το Καμερούν να έχει αποκλειστεί, αλλά η εθνική Βραζιλίας δεν έχει προκριθεί ακόμη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της “σελεσάο”, Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, να μην εφησυχάζει και να επαναφέρει τον Χουλκ στην βασική ενδεκάδα που έλειπε στο παιχνίδι με το Μεξικό, λόγω τραυματισμού.

Η βροχή συνοδεύει σχεδόν όλες τις προπονήσεις της εθνικής Βραζιλίας στην Τερεζόπολις και ο Φελίπε Σκολάρι δοκίμασε σε αυτή του Σαββάτου την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στο Καμερούν με τον Χουλκ να παίρνει την θέση του Ραμίρες στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Μπορεί η “σελεσάο” να μην έπεισε με τις εμφανίσεις της κόντρα σε Κροατία και Μεξικό, ωστόσο, ο Φελιπάο Σκολάρι δεν σκοπεύει να αλλάξει κάποιο άλλο πρόσωπο στην αρχική ενδεκάδα πέραν της επιβεβλημένης εισόδου του Χουλκ. Με άλλα λόγια θα ξεκινήσουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές με την πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία στο “Ιτακεράο” του Σάο Πάουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ