ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά νοκ-άουτ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά το φιλικό με την Ελλάδα η Πορτογαλία θα στερηθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σε αυτό με το Μεξικό τα ξημερώματα της ερχόμενης Κυριακής.

Όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το φιλικό της Πορτογαλίας με την Ελλάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε και σε αυτό με το Μεξικό που ακολουθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30).

Από τον τελικό του Champions League κληρονόμησε ένα νέο τραυματισμό στον τετρακέφαλο και η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη πως δεν θα παίξει στο φιλικό της Μασαχουσέτης, όπως επίσης και οι Πέπε, Ραούλ Μεϊρέλες.

Μετά από αυτό το ματς η Πορτογαλία πάει στην Βραζιλία, όπου πριν από το Μουντιάλ θα παίξει ένα ακόμη φιλικό με την Ιρλανδία στις 10 Ιουνίου. Πιθανότατα σε αυτό το παιχνίδι θα αγωνιστεί και ο CR7, αλλά είναι δεδομένο ότι κανείς από το ιατρικό τιμ της ομάδας δεν θα ρισκάρει μια βιαστική επάνοδο στη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ