Ξανά με Μίλικ ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ νίκησε με 4-0 στην έδρα της Ουρκ, με τον Αρκάντιους Μίλικ να "καθαρίζει" και να βγαίνει στο ημίχρονο (video)
Στο προηγούμενο ματς κυπέλλου ο Αρκάντιους Μίλικ είχε πετύχει 6 γκολ, με τον Πολωνό να είναι πρωταγωνιστής και στη νέα πρόκριση του Άγιαξ.
Ο Αίαντας νίκησε με 4-0 στην έδρα της Ουρκ, ομάδας της 4ης κατηγορίας, με τον Μίλικ να έχει πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (37′ και 40′) και στο 46′ να βγαίνει αλλαγή.
Η ομάδα του Άμστερνταμ πέρασε στους “16” του ολλανδικού κυπέλλου, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Ντουάρτε στο 34′ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Ζίβκοβιτς στο 86′.
|
Η σύνθεση του Άγιαξ… Μπουρ, Λίχουν, φαν ντερ Χουρν, Ντένσβιλ, Φίρχεφερ, Μπάζουρ, Κλάασεν (67′ Ελ Γκχαζί), Ντουάρτε, Μένιχ, Κίσνα, Μίλικ (46′ Ζίβκοβιτς). |
Ουρκ – Άγιαξ 0-4