ΠΑΟΚ

“Χαμός” στην πρώτη του ΠΑΟΚ!

INTIME SPORTS

Ξεχωριστή ήταν η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με περίπου 10.000 οπαδούς του "Δικεφάλου" να δημιουργούν πανηγυρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκατοντάδες αναμμένοι πυρσοί, φωτοβολίδες και πολλά συνθήματα περιελάμβανε το… μενού της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών του ΠΑΟΚ, με τους φίλους της ομάδας να δηλώνουν δυναμικό “παρών” και να φροντίζουν να βάζουν στο κλίμα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα..

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα μπορούσε να λείψει από τη “γιορτή”που στήθηκε στην Τούμπα, ενώ εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που επεφύλαξαν σε αυτόν και τους παίκτες του εμφανίστηκε ο νέος προπονητής των “ασπρόμαυρων”, Λάζλο Μπόλονι.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Πάμπλο Κοντρέρας, Βίκτορ Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Μασιέλ Λίνο, ενώ για τους 31 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος σε αυτή, το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις, διατάσεις και οικογενειακό διπλό.

Μετά το πέρας αυτής, ακολούθησε δίτερμα, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 με τα τέρματα των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Στέφανου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά, οι 31 ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση: Χαλκιάς, Γιακουμής, Ίβιτς, Πετρίσεβιτς, Κρέσιτς, Σαβίνι, Γλύκος, Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου, Αρίας, Ρομπέρ, Έτο, Παπάζογλου, Γεωργίου, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Μωϋσιάδης, Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Κίτσιου, Δεμιρτζόγλου, Αποστολόπουλος και Αθανασιάδης.

Videos από την πρώτη προπόνηση από το ” Olapaok.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ