Ξαφνικό πρόβλημα με Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (9/10) στην Αθήνα, ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής, αλλά δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης
Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την Εθνική μας ομάδα ενόψει των αγώνων με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σλοβακία.
Μετά τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χολέμπας που τέθηκαν νοκ άουτ, ένας ακόμη παίκτης της “γαλανόλευκης” έχει πρόβλημα.
Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος κλήθηκε την Δευτέρα (8/10) στην Εθνική μας ομάδα για να αντικαταστήσει τον Χολέμπας και την Τρίτη (9/10) το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στην αποστολή.
Ωστόσο ο αριστερός μπακ της Μονακό δεν προπονήθηκε την Τρίτη, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ο Φερνάντο Σάντος θα περιμένει μήπως είναι καλύτερα την Τετάρτη (10/10) και προπονηθεί.
Σε αντίθεση περίπτωση τα πράγματα είναι ανησυχητικά, καθώς ο μοναδικός παίκτης που είναι έτοιμος να καλύψει το αριστερό άκρο της “γαλανόλευκης” είναι ο Σπυρόπουλος.