ΕΛΛΑΔΑ

Βρούτσης για την κατάκτηση του Youth League από τον Ολυμπιακό: "Ας είναι η απαρχή για τις καλύτερες μέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Παιδείας, Γιάννης Βρούτσης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του, η κατάκτηση του Youth League από τους ερυθρόλευκους να είναι η απαρχή για τις καλύτερες μέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρωταθλητής Ευρώπης στο Youth League στέφθηκε ο Ολυμπιακός μετά την εντυπωσιακή επικράτηση με 3-0 της Μίλαν στον τελικό, με τους ερυθρόλευκους να γίνονται η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά τίτλο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA.

Μετά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Παιδείας, Γιάννης Βρούτσης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και την επιθυμία αυτό το μεγάλο επίτευγμα των Πειραιωτών να είναι η απαρχή για τις καλύτερες μέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Πρωταθλητές Ευρώπης οι μικροί του Ολυμπιακού. Το πρώτο τρόπαιο της ομάδας μας στην ιστορία των ευρωπαϊκών συλλογικών διοργανώσεων, το Τσάμπιονς Λιγκ Νέων, Youth League, είναι γεγονός. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους & ας είναι η απαρχή για τις καλύτερες ημέρες που αξίζει το ποδόσφαιρό μας" σημείωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ