ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Βραζιλία - Αργεντινή: Ο γιος του Μπολσονάρο "επιτέθηκε" στους Αργεντινούς, χαρακτηρίζοντάς τους κολπατζήδες

Ο Φλάβιο Μπολσονάρο
Ο Φλάβιο Μπολσονάρο Ⓒ 2019 ERALDO PERES/ ASSOCIATED PRESS

Ο γιος του Μπολσονάρο, Φλάβιο, "επιτέθηκε" μέσω twitter στην Αργεντινή για όσα έγιναν στον αγώνα με την Βραζιλία που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα, γράφοντας ότι είναι... κολπατζήδες και ήξεραν πως παραβίασαν τον νόμο, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν.

Ο Φλάβιο Μπολσονάρο, γιος του Προέδρου της Βραζιλίας, είχε να πει κάτι για τους Αργεντίνους: Είναι... κολπατζήδες και πρέπει να τιμωρηθούν.

Με τον αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να στιγματίζεται από την είσοδο της αστυνομίας για να συλλάβει τέσσερις παίκτες της δεύτερης, κάτι που έφερε την διακοπή του αγώνα, το μπαλάκι των ευθυνών μεταφέρεται συνεχώς, με τον Φλάβιο Μπολσονάρο, που είναι και μέλος της κυβέρνησης, να κατηγορεί τους Αργεντίνους και να τους θεωρεί απολύτως υπεύθυνους για ό,τι έγινε. Και δεν δίστασε να το γράψει στον λογαριασμό του στο twitter.

"Οι Αργεντινοί έκαναν κόλπα. Ήξεραν ότι παραβίασαν τον νόμο της Βραζιλίας, δεν άφησαν τις υγειονομικές αρχές να δράσουν και εισήγαγαν με την βία τέσσερις παίκτες από την Αγγλία. Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει ποιος δεν τήρησε τα μέτρα, ενώ η Αργεντινή πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά".

Δείτε το post του Φλάβιο Μπολσονάρο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ