REX TIPS

Βραδιά για πίτσα και Γιλμάζ

Βραδιά για πίτσα και Γιλμάζ
AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO, POOL

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα σημερινά ματς.

Γεια είμαι ο Rex και πλέον - μετά τις τελευταίες επιτυχίες μου - δικαιούμαι να αυτοανακηρυχθώ ως football expert!

Έχω ετοιμάσει τις σημερινές μου επιλογές, εδώ και μέρες. Έτσι όπως είδα τους Φιλανδούς και τους Ρώσους, νιώθω ότι για να καταφέρουν να πετύχουν τρία τέρματα, θα πρέπει να τους δώσουν το δικαίωμα να παίζουν ποδόσφαιρο τρεις ημέρες. Το under 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,62 στην Stoiximan. Το παιχνίδι είναι ό,τι πρέπει για έναν όμορφο μεσημεριανό υπνάκο, όχι για μένα που επιτελώ έργο και δεν χάνω ούτε φάση από την διοργάνωση, αλλά για τον φίλο μου τον Αλέξανδρο.

Ο Γιλμάζ δεν είναι Σεφέροβιτς

Ασφαλώς και δεν μένω μόνο σε χαμηλές αποδόσεις. Έχω μύτη εγώ, ένστικτο και μυρίζομαι τους σκόρερ. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που τον βλέπω και τον φοβάμαι. Όταν παίρνει την μπάλα ο Γιλμάζ, με έναν περίεργο τρόπο τα φρύδια του συμπιέζονται και το πρόσωπο του παίρνει μία έκφραση που μου δημιουργεί τρόμο. Μόνος του πήρε το πρωτάθλημα από τους γαλαζοαίματους του Παρισιού και είναι έτοιμος να οδηγήσει την Τουρκία στους 16 της διοργάνωσης. Η άμυνα της Ουαλίας στο παιχνίδι με την Ελβετία ήταν για γέλια, απλά ο Σεφέροβιτς, σκότωσε τρία κακόμοιρα πουλάκια στις τρεις φάσεις που τον άφησαν μόνο του. Την ώρα που έστελνε την μπάλα έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Μπακού, εγώ φανταζόμουν τον Γιλμάζ, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 3,40 δίνεται να σκοράρει, στο 6,90 δίνεται στη Stoiximan να πετύχει το πρώτο τέρμα.

Είδα όλες τις ομάδες της διοργανώσεις, δεν έχασα ούτε δευτερόλεπτο, την πίεση ψηλά των Ιταλών δεν την έβγαζε καμία ομάδα. Θυμάστε τι σας είχα πει, πριν από την πρεμιέρα; Πρώτη θέση ομίλου οι Ιταλοί και πρόκριση μέχρι τα ημιτελικά. Χάρηκαν τόσο πολύ ο Αλέξανδρος και οι φίλοι του με τις συμβουλές μου που μέχρι και ένα κομμάτι πίτσα με άφησαν να φάω. Συνήθως μου πετάνε μόνο λίγο από το μπέικον, λες και είμαι σπουργίτι.

Πως και πως περιμένω να ξαναπαίξουν οι παίκτες του Μαντσίνι, για να ζήσω ακόμα μία Ιταλική βραδιά με μπάλα και πιτσούλα. Ασφαλώς και δεν σταματάνε να κερδίζουν οι Ιταλοί, στο 1,60 δίνεται η νίκη επί της Ελβετίας στην Stoiximan.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ