ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Πιθανή η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στον Άγιαξ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Τζένοα στη Serie A
Ο Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Τζένοα στη Serie A © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στον Άγιαξ, μετά από οκτώ χρόνια, αν και ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί μετά από το καρδιακό επεισόδιο στην πρεμιέρα του Euro 2020.

Δύο μήνες μετά από τη στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη, δύο μήνες μετά από το καρδιακό επεισόδιο στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία στην πρεμιέρα του Euro 2020, ο Κρίστιαν Έρικσεν φαίνεται πως βρίσκεται πλέον κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στον Άγιαξ στον οποίο αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες να γυμνάζεται με την Ίντερ, ωστόσο το ιατρικό team της ομάδας δεν του επιτρέπει προς το παρόν να ανεβάσει στροφές ή να αγωνιστεί ακόμη και σε δίτερμα. Ωστόσο, πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν πως οι γιατροί του Άγιαξ έδωσαν την έγκρισή τους αρχικά για τη μεταγραφή του Έρικσεν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε περίπτωση που εκείνος γυρίσει στο Άμστερνταμ θα είναι σε θέση να ενισχύσει άμεσα τον σύλλογο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση πέρα από σκόρπιες πληροφορίες και φήμες, ωστόσο μια πιθανή επιστροφή του 29χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα στην οποία μετακόμισε το 2008, σε ηλικία 16 ετών από την Οντένσε, θα είναι μια όμορφη ιστορία με την ελπίδα να τον δούμε να πατάει ξανά χορτάρι σε επίσημο αγώνα. Έστω κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει ακόμα με μακρινό σενάριο.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΑΓΙΑΞ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ