ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βοσνία - Ελλάδα 2-2: Η ισοφάριση με τη γκολάρα του Κολοβού

Greece's Dimitris Kolovos, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Bosnia-Herzegovina and Greece in Zenica, Bosnia, Tuesday, March 26, 2019. (AP Photo/Darko Bandic)
Greece's Dimitris Kolovos, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Bosnia-Herzegovina and Greece in Zenica, Bosnia, Tuesday, March 26, 2019. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Η Εθνική Ελλάδας με υπέροχη σέντρα του Ζέκα από δεξιά και φοβερή κεφαλιά του Κολοβού, που χτύπησε και στο δοκάρι, έκανε το 2-2 απέναντι στη Βοσνία, στο 85' της αναμέτρησης στη Ζένιτσα. Δείτε τη φάση. (VIDEO)

Η Ελλάδα μείωσε με τον Φορτούνη στο 64', ο Πιάνιτς αποβλήθηκε στο 65' και στο 85' το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στο 2-2 απέναντι στη Βοσνία, στη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Ζέκα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κολοβός, που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή στο 66', έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καταπληκτική κεφαλιά, που βρήκε και στο δοκάρι! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που σημειώνει με την Εθνική Ελλάδας ο μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας, στην πέμπτη του συμμετοχή με τη "γαλανόλευκη".

Βοσνία - Ελλάδα 2-2: Η ισοφάριση με τη γκολάρα του Κολοβού

Δείτε τη φάση:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ