ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Μέσι για το μέλλον του στην Αργεντινή: "Πρέπει να ξανασκεφτώ πολλά πράγματα μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής © 2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι, στο φινάλε του αγώνα της Αργεντινής με την Βενεζουέλα, μίλησε για το μέλλον του στην εθνική ομάδα, τονίζοντας πως μετά από την τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ θα ξανασκεφτεί πολλά πράγματα.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εντυπωσιακός στο 3-0 της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και αυτό δεν φάνηκε μόνο μετά το γκολ του στο 82' αλλά με την εν γένει παρουσία του, με τον Pulga να έχει μάλιστα και μία σούπερ θεαματική ατομική ενέργεια στο 89' που ξεσήκωσε το κοινό στο Μπομπονέρα.

Ήταν δε τέτοια η πληθωρική παρουσία του στο χορτάρι ώστε το φινάλε του αγώνα να βρει τον Pulga να αποθεώνεται μαζί με τους συμπαίκτες του από τους οπαδούς και τους ίδιους να ανταποδίδουν με το χειροκρότημά τους προς τον κόσμο της αλμπισελέστε.

Ωστόσο, η όμορφη αυτή ατμόσφαιρα απέκτησε μία σκιά λίγα λεπτά αργότερα, με τον 34χρονο σούπερ σταρ να αφήνει να εννοηθεί πως ίσως αυτό να ήταν και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε στην πατρίδα του ως μέλος της εθνικής ομάδας.

"Είμαι χαρούμενος εδώ και αρκετό καιρό, το γκρουπ αυτό είναι υπέροχο. Ο κόσμος της Αργεντινής με αγαπάει κα αυτό φαίνεται και εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ξέρω. Θα χρειαστεί να ξανασκεφτώ πολλά πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ