Βόλος: Τέλος ο Χουάν Φεράντο

Ο Βόλος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χουάν Φεράντο και τον βοηθό του Νίκο Μαναρέλη, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να τους εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα τους.
Στο τέλος έφτασε και η δεύτερη θητεία του Χουάν Φεράντο στον πάγκο του Βόλου, καθώς η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή.
Ο 45χρονος επέστρεψε στον Βόλο το καλοκαίρι του 2025 για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε 25 παιχνίδια.
Το ρεκόρ του σε αυτά ήταν 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και 12 ήττες και φεύγοντας αφήνει τους Θεσσαλούς στην 7η θέση της Stoiximan Super League με 25 βαθμούς.
Ουσιαστικά ο Χουάν Φεράντο “πλήρωσε το μάρμαρο” των έξι σερί ηττών, η μία εκ των οποίων έθεσε την ομάδα της Μαγνησίας εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος
“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χουάν Φεράντο και τον βοηθό του Νίκο Μαναρέλη, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους την ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους”.