ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Στις 7 Ιουλίου η “πρώτη”, προετοιμασία σε Πορταριά και Ολλανδία και η λίστα των φιλικών

Eurokinissi

Ο Βόλος έκανε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας του, καθώς και τα φιλικά που θα δώσει. Η προετοιμασία της ομάδας της Μαγνησίας θα ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου.

Ο Βόλος έκανε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ενόψε της νέας χρονιάς. Στις 7 Ιουλίου η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα πραγματοποιήσει την πρώτη ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ από τις 15 μέχρι και τις 23 Ιουλίου θα πάει στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολούθως θα μεταβεί στην Ολλανδία από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου. Παράλληλα έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και το τουρνουά που θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη συμμετοχή των Πανσερραϊκού, Λεβαδειακού και ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30 μ.μ. όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Τις πρώτες ημέρες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη 15 Ιουλίου η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Πορταριά όπου μέχρι τις 23 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Την ημέρα της επιστροφής της ομάδας από την Πορταριά (23/7), ο Βόλος θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Σαρακηνό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και συγκεκριμένα για την πόλη Venray, εκεί όπου μέχρι τις 5/8 θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα του Βόλου θα πραγματοποιήσει 3 φιλικά.

Συγκεκριμένα στις 27/7 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Λεμεσού, στις 30/7 θα αγωνιστεί κόντρα σε ομάδα Α’ κατηγορίας (το όνομα της αντιπάλου θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες) και στις 2/8 θα αντιμετωπίσει την Ντε Γκράαφσαπ.

Λίγε ημέρες μετά την επιστροφή της ομάδας του Βόλου στη βάση της, έχει προγραμματιστεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα το οποίο θα διεξαχθεί 10 έως 12 Αυγούστου με τη συμμετοχή του Βόλου, του Πανσερραϊκού, του Λεβαδειακού και της Λάρισας.

Λεπτομέρειες για το φιλανθρωπικό τουρνουά, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ