STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Αρχηγικό διπλό με Κόντε στο Πανθεσσαλικό και η ουρά πήρε φωτιά

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -   (  / EUROKINISSI)
Ο Πέδρο Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τεράστιο διπλό στη μάχη της παραμονής στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ο Πέδρο Κόντε με δύο γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ο Ασεχνούν με γκολάρα ισοφάρισε προσωρινά σε 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει σφυγμό στη μάχη της παραμονής, καθώς επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Πέδρο Κόντε πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ηπειρωτών, ενώ ο Ασεχνούν ισοφάρισε προσωρινά με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ.

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Αρχηγικό διπλό με Κόντε στο Πανθεσσαλικό και η ουρά πήρε φωτιά
Οι τελικές και τα Expected Goals στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ριένστρα, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά και ο Κοντέ από κοντά σε δύο χρόνους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση του Βόλου ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ασεχνούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακριά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νάγκι που έπεσε στη γωνιά του αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στο 72ο λεπτό. Ο Ντεμίρ βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Κιάκο μέσα στην περιοχή, αυτός έστρωσε στον Κόντε που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να φεύγει με τη νίκη, αλλά φεύγει και λαβωμένος από τον Βόλο. Ο Εραμούσπε έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω χτυπήματος στην κλείδα, ενώ ο Νάγκι χτύπησε στον αριστερό του αστράγαλο. Μικρό διάστρεμμα υπέστη και ο Παμλίδης, στο πρώτο μέρος, αλλά συνεχίσε κανονικά στο ματς και έγινε αλλαγή στο 70'.

Ο ΠΑΣ με αυτό το τρίποντο έπιασε την Κηφισιά στου 16 με τον Βόλο να μένει στους 17 και η μάχη στην ουρά να έχει φουντώσει για τα καλά.

Ο Κόντε έκανε το χτύπημα στο πρώτο μέρος

Ο Βόλος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε αρχικά με τον Γκαρσία μέσα από την περιχή στο 4', όμως ο Νάγκι τον σταμάτησε. Στο 10ο λεπτό ο Άλχο έκανε το γύρισμα στον Κόμπα στη μικρή περιοχή κι αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ ήρθε στο 15'. Ο Ριένστρα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Εραμούσπε έπιασε μια γεμάτη κεφαλιά, αλλά ο Κόβατς απομάκρυνε σε κόρνερ με ενστικτώδη επέμβαση. Στο 30' οι Ηπειρώτες βρήκαν το γκολ με τον Κόντε, το οποίο αρχικά είχε ακυρωθεί για οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ έχασε μια πολύ καλή στιγμή και στο 43ο λεπτό. Ο Κόντε έβγαλε τη γλυκιά σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Παμλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Κόβατς τον σταμάτησε.

Η απάντηση του Βόλου ήρθε άμεσα, αλλά ο Κόντε μίλησε ξανά

Ο Βόλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης άμεσα και συγκεκριμένα στην πρώτη του τελική. Ο Ασεχνούν με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νάγκι που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ευκαιρία για την άμεση απάντηση στο 52ο λεπτό με τον Κόντε από κοντά, όμως η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Η πρώτη απειλή του Βόλου ήταν στο 56ο λεπτό με τον Τρουιγέ, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Πριν από το γκολ της ισοφάρισης ο Παντελάκης (που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του τραυματία Ερασμούσπε), δοκίμασε ένα ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά η προσπάθειά του είχε απάντηση από τον Κόβατς που απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ στο 72ο λεπτό με τον Πέδρο Κόντε, μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια και έκανε το 2-1.

Ο Βόλος πάλεψε για την ισοφάριση και είχε την καλύτερη στιγμή του στο φινάλε με τον Μωραΐτη, αλλά ο Σούλης τον σταμάτησε με ωραία επέμβαση.

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Αρχηγικό διπλό με Κόντε στο Πανθεσσαλικό και η ουρά πήρε φωτιά
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις του αγώνα

Βόλος: Κόβατς, Άλχο (46' Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας, Ντε Καμπς (73' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73' Μωραΐτης), Ποπέσκου (62' Ολιβέρα), Ασεχνόυν, Κόμπα (46' Τρουιγέ), Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι (62' λ. τρ. Σούλης), Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (46' λ. τρ. Παντελάκης), Κιάκος, Τζίνο (70' Καραχάλιος), Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο (88' Σόρια), Παμλίδης (70' Ντεμίρ), Κόντε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ