STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ολυμπιακός: Το 1-2 του Εμβιλά που μέτρησε μέσω VAR

Βόλος - Ολυμπιακός: Το 1-2 του Εμβιλά που μέτρησε μέσω VAR
Η στιγμή που ο Εμβιλά κάνει το σουτ κόντρα στον Βόλο TV CAPTURE

Ο Ολυμπιακός πήρε για δεύτερη φορά προβάδισμα στο σκορ απέναντι στον Βόλο με δράστη τον Γιαν Εμβιλά στο 81', με το γκολ να μετράει μετά από έλεγχο του VAR καθώς ο διαιτητής έκρινε πως ο -εκτεθειμένος- Χασάν δεν επηρέαζε τη φάση (VIDEO).

Ο Βόλος δυσκόλεψε αφάνταστα τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten, ισοφαρίζοντας στο 10' με τον Γκρίλο το γκολ του Φορτούνη από το 4', και χρειάστηκε να μπει το παιχνίδι στην τελική ευθεία για να βρει το γκολ που έψαχνε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα το γκολ του Εμβιλά στο 81' πέρασε από χίλια κύματα καθώς χρειάστηκε να γίνει έλεγχος για αρκετά λεπτά μέσω VAR πριν κατακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, σε φάση διαρκείας μετά από φάουλ από τα δεξιά του Λαλά, η άμυνα του Βόλου δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Μπρούμα ο οποίος μπήκε στην περιοχή στα δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τον Εμβιλά ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και διαγώνια αριστερά έκανε το πλασέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 των φιλοξενουμένων.

Το γκολ ελέγχθηκε στο VAR καθώς τη στιγμή που έκανε το πλασέ ο Εμβιλά ο Χασάν ήταν σε θέση οφσάιντ. Δεν έκανε κίνηση προς την μπάλα, αλλά αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ θεωρώντας πως ο Αιγύπτιος φορ μπλόκαρε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα του Βόλου. Μάλιστα έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια εξηγώντας την απόφασή του.

Ο VAR τον κάλεσε να το δει στο μόνιτορ και τελικά ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και μέτρησε το γκολ, θεωρώντας πως την ώρα του σουτ του Εμβιλά ο τερματοφύλακας είχε ανεμπόδιστη οπτική επαφή με την μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ