STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΟΦΗ: Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στη Super League Interwetten

Βόλος - ΟΦΗ: Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στη Super League Interwetten

Η Ελένη Αντωνίου είναι η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα της Super League Interwetten, το ματς μεταξύ του Βόλου και του ΟΦΗ στα playouts της Super League Interwetten.

Μία ιστορική στιγμή κατεγράφη στην αναμέτρηση μεταξύ του Βόλου και του ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά σφύριξε γυναίκα διαιτητής στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου, η Ελένη Αντωνίου.

Η διαιτητής, η οποία ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας, είχε βραβευτεί από τη Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, την οποία μάλιστα επέλεξαν οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να σφυρίξει ματς την κορυφαίας κατηγορίας.

Η Αντωνίου το 2019 είχε οριστεί ως τέταρτη διαιτητής στο Αστέρας - ΑΕΛ για την πρώτη κατηγορία, ενώ έχει διαιτητεύσει και αγώνες του Champions League γυναικών.

Βοηθός της Ελένη Αντωνίου ήταν η Χρυσούλα Κουρομπύλια, η οποία για αρκετά χρόνια βρίσκεται σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας, ενώ θα είναι και βοηθός στον τελικό του Champions League γυναικών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ