STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΟΦΗ 5-0: Καταιγιστικοί οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν με πεντάρα το πρωτάθλημα

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Ο Βόλος έκλεισε τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επικρατώντας 5-0 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική των playouts. Φαν Βερτ (12', 29'), Φερνάντες (36') και Ροσέρο (65', 81') τα γκολ.

Ο Βόλος και ο ΟΦΗ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με τους Θεσσαλούς να έχουν ένα πλατύ χαμόγελο. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε 5-0 των Κρητικών για την 7η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Στη βαθμολογία η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έμεινε στους 44 πόντους, βρίσκεται στην κορυφή, αλλά απειλείται από τον Ιωνικό, ο οποίος παίζει την Κυριακή (15/5) το τελευταίο του παιχνίδι. Με 40 πόντους έκλεισαν το πρωτάθλημα οι Θεσσαλοί, ενώ για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία πέτυχαν πέντε γκολ.

Ο Βόλος πέτυχε τρία γκολ στο α' μέρος με τον Φαν Βερτ (12', 29') και τον Φερνάντες(36'), ενώ ο Ροσέρο στο δεύτερο μέρος βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (81').

Κυρίαρχος ο Βόλος στο α' μέρος με τρία γκολ

Ο Βόλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του α' μέρους και από νωρίς μπόρεσε να προηγηθεί. Στο 12ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Φαν Βερν προσπέρασε τον Πασαλίδη, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Οι Κρητικοί στα επόμενα λεπτά δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, με τους Θεσσαλούς να είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη στη γρήγορη μετάβαση. Στο 29ο λεπτό έκαναν και το 2-0 εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Ουές γύρισε προς τα πίσω, εκεί ο Βούρος προσπάθησε να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στον Μανδά, αλλά ο Φαν Βερτ έβαλε το πόδι του και σκόραρε.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι και σύντομα έφτασαν και σε τρίτο τέρμα και μάλιστα εντυπωσιακό. Ο Πάολο Φερνάντες στο 36ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μανδά και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του α' μέρους.

Άλλα δύο γκολ με Ροσέρο

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο β' μέρος πιέζοντας τον Βόλο. Στο 48' ο Τσιλιανίδης βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, όμως δεν τον νίκησε. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες από τα αριστερά, ο Ροσέρο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Φελίπε.

Ωστόσο, στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά γεμίζοντας στην περιοχή, ο Ροσέρο πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Μανδά για το 4-0.

Οι Θεσσαλοί δεν έμειναν στα τέσσερα γκολ και πέτυχαν και πέμπτο. Ο Φαν Βερτ νίκησε σε μονομαχία τον Βούρο. Εκείνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ροσέρο για δεύτερη φορά με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Κρητικοί προσπάθησαν με Νέιρα και Φελίπε να μειώσουν με το γκολ της τιμής, όμως το 5-0 έμεινε έως το φινάλε.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ