ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Με Οζέγκοβιτς αλλά χωρίς Τσοκάνη, Νοκέρ και Βίκτορ Φερνάντεθ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (8/1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μπράτσο να έχει στη διάθεση του τον Οζέγκοβιτς καθώς και τους νεοαποκτηθέντες Γκάγκι και Τσιρίνος όχι όμως και τους Τσοκάνη, Νοκέρ και Φερνάντεθ.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (8/1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό με τον Κώστα Μπράτσο να έχει στη διάθεση του τον Οζέγκοβιτ ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας καθώς είχε μείνει εκτός κόντρα στον ΟΦΗ.

Ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή μετέχουν οι νεοαποκτηθέντες Γκάγκι και Τσιρίνος που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μετην ομάδα της Μαγνησίας.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους Τσοκάνη, Νοκέρ και Φερνάντεθ που είναι εκτός της 20άδας που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Λούνα, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ