Βόλος: Με 20 παίκτες στη Λιβαδειά, αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Φεράντο

Ο Βόλος δίνει κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στη μάχη που δίνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη Stoiximan Super League. Οι εκλεκτοί του Χουάν Φεράντο.
Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για τη Stoiximan Super League εκτός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Χουάν Φεράντο να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μύγας που είναι τιμωρημένος, οι Μαρτίνες, Τζόκα, Φορτούνα που είναι τραυματίες, οι Λάμπρου, Τασιούρας, Κύρκος, Λεγκίσι που ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ ο Γκονζάλες κρίθηκε ανέτοιμος.
Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Γραμματικάκης, Σόρια, Κάργας, Χέρμανσον, Τριανταφύλλου, Ατζιάκουα, Αμπάντα, Λυκουρίνος, Τσοκάνης, Γρόσδης, Κόμπα, Βαϊνόπουλος, Μπουζούκης, Πίντσι, Ασεχνούν, Χουάνπι, Μακνί, Χάμουλιτς, Σαντής.