ΒΟΛΟΣ

Βόλος για διαιτησία: "Ο κατήφορος δυστυχώς δεν έχει τελειωμό"

Οι παίκτες του Βόλου πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα
Οι παίκτες του Βόλου πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία, κάνει λόγο για κατήφορο που δεν έχει τελειωμό και πως με συμπεριφορές και νοοτροπία πως ο νόμος είναι το δίκαιο του ισχυρού δεν θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος για την διαιτησία των δύο πρώτων αγωνιστικών στη Super League, αναφέρει τρία ονόματα και μεταξύ άλλων κάνει λόγο για κατήφορο που δεν έχει τελειωμό, ενώ προσθέτει πως με συμπεριφορές και νοοτροπία πως ο νόμος είναι το δίκαιο του ισχυρού δεν θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

"Τα διαιτητικά όργια που παρακολουθήσαμε χθες σε αγώνα της Super League μόνο θλίψη και προβληματισμό προκαλούν για το μέλλον του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αλήθεια υπάρχουν ακόμη τόσο αφελείς που να πιστεύουν ότι με Καραντώνη, Κουτσιαύτη, Παπαπέτρου και τα άλλα «παλικάρια» του συστήματος υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα; Να ξαναγίνει το ποδόσφαιρο η χαρά και η απόλαυση της ελληνικής οικογένειας; Να μπορέσουν οι ελληνικές ομάδες να (ξανα)βγουν με αξιοπρέπεια εκτός συνόρων;

Κύριοι όσοι έχετε την ευθύνη και κυρίως τη συνείδηση του μεγέθους και της σπουδαιότητας αυτής της ευθύνης πάρτε επιτέλους μέτρα. Σκουπίστε Καραντώνηδες και λοιπούς υπηρέτες του συστήματος να καθαρίσει ο χώρος. Με τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές, με την άρρωστη και καταστροφική νοοτροπία του “νόμος είναι το δίκιο του ισχυρού” ο κατήφορος δυστυχώς δεν έχει τελειωμό!

Μεγάλα τα συμφέροντα που πρέπει να πολεμήσουμε και εναντίον των οποίων οφείλουμε να επαναστατήσουμε. Αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ξαναγαπήσει ο κόσμος το ποδόσφαιρο και να γυρίσει στα γήπεδα, με ένα τίμιο, δίκαιο και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Μέσα στο γήπεδο, όπου παίζουν 11 εναντίον 11, δεν πρέπει να υπάρχουν “μεγάλοι” και “μικροί”. Αυτά είναι για εκτός γηπέδου…".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ