STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ατρόμητος 2-1: Οι Θεσσαλοί νίκησαν στο 90+2' και είναι αγκαλιά με τα playoffs

Ο Λούνα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Λούνα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε INTIME

Ο Γάγκι πέτυχε το χρυσό γκολ του Βόλου στο 90+2', με το οποίο η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του Ατρομήτου 2-1 και είναι πλέον αγκαλιά με τα playoffs. Ο Λούνα άνοιξε το σκορ στο 56' και ο Τζοβάρας ισοφάρισε προσωρινά στο 76'.

Ο Βόλος νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, σημείωσε δεύτερη διαδοχική νίκη και είναι αγκαλιά με την είσοδο στα playoffs της Stoiximan Super League. Χρυσός σκόρερ της ομάδας του Κώστα Μπράτσου ήταν ο Λούνα, ο οποίος με δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση στο 56ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Βόλος - Ατρόμητος 2-1: Οι Θεσσαλοί νίκησαν στο 90+2' και είναι αγκαλιά με τα playoffs
SPORT24

Ο Ατρόμητος πίεσε μετά το 70' και βρήκε το γκολ στο 76ο λεπτό με τον Τζοβάρα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντε Μποκ έπιασε μια κεφαλιά την οποία σταμάτησε ο Κλέιμαν. Ο Τζοβάρας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βόλος ωστόσο καθάρισε το ματς στο 90+2'. Ο Γάγκι έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, συνδυάστηκε με τον Τσίρινος και με ένα υπέροχο σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτο στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, παρότι είχαν διάθεση να απειλήσουν και τις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά και βρήκε το γκολ με τον Λούνα, όμως ο Ατρόμητος που πήρε μέτρα μετά το 70' είχε την απάντηση.

Ο Βόλος παραμένει πέμπτος με 35 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά στους δέκα βαθμούς από τον έβδομο Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έχουν έναν αγώνα λιγότερο, καθώς αναμένεται η τελική απόφαση για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Περιστεριώτες απέχουν από την εξάδα πέντε βαθμούς, καθώς έκτος είναι ο Άρης που έχει 31.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν, έπαιρναν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Η πρώτη τελική του αγώνα ήταν στο 16ο λεπτό. Ο Ρομπάιγ δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά δεν ανησύχησε καθόλου τον Κλέιμαν. Η σημαντικότερη στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν στο 19ο λεπτό. Έπειτα από γύρισμα του Τσιρίνος από τα δεξιά, ο Πιρές πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά το σουτ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 28ο λεπτό ο Άλχο λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ, καθώς στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε προς την εστία της ομάδας του. Εκεί ήταν ο Γάγκι, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα και έσωσε την ομάδα του. Η τελευταία τελική του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Τσιρίνος μέσα από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Γιαννιώτης.

Ο Βόλος στην πρώτη τελική του στο δεύτερο μέρος κατάφερε να προηγηθεί στο 56ο λεπτό. Ο Λούνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο μακρινό σουτ, με τον Γιαννιώτη να μην μπορεί να αντιδράσει. Έξι λεπτά μετά ο Κούτσιας δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο το σταμάτησε ο Στρούγγης.

Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές μετά το 70ο λεπτό και βρήκε το γκολ με τον Τζοβάρα στο 76ο λεπτό, ο οποίος ήταν χρυσή αλλαγή του Κόουλμαν.

Ο Τζοβάρας προσπάθησε να φέρει τούμπα το ματς στο 81ο λεπτό, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ. Στο 87ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Ρομπάιγ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά ο Κιάρτανσον δεν μπόρεσε να φτάσει στην μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Αντίθετα ο Βόλος το βρήκε στο 90+2', χάρη στην υπέροχη ενέργεια και σουτ του Γάγκι και είναι πλέον μια ανάσα με τα playoffs.

Βόλος - Ατρόμητος 2-1: Οι Θεσσαλοί νίκησαν στο 90+2' και είναι αγκαλιά με τα playoffs
SPORT24

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γάγκι, Λούνα (66' Τσοκάνης), Πιρές (80' Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89' Πίρινεν), Κούτσιας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67' Οικονομίδης), Κούεν (58' Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67' Τζοβάρας), Τζαβίδας (67' Κιάρτανσον).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ