STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ατρόμητος 1-0: Άλμα εξάδας στο αντίο του Ουάρντα

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Περέα επί του Ατρόμητου
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Περέα επί του Ατρόμητου EUROKINISSI

Ο Βόλος επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι του Ουάρντα με την ομάδα της Μαγνησίας και επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Άλμα εξάδας για το Βόλο μετά την επικράτηση με 1-0 επί του Ατρόμητου στο γήπεδο της Μαγνησίας με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές. Από την άλλη ο Ατρόμητος έχασε ένα ακόμη παιχνίδι και έμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αμρ Ουάρντα για την ομάδα του Βόλου καθώς θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Αιγύπτιος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε ενώ έγινε αλλαγή φανερά συγκινημένος.

Βέβαια MVP για την ομάδα της Μαγνησίας ήταν ο Περέα ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 36' δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΒΟΛΟΣ

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν καλά εξαιρετικά στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους όμως να έχουν την υπεροχή, να απειλούν περισσότερο κυρίως με τον Ουάρντα ο οποίος έδωσε ένα από τα τελευταία του ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Κάθε τελική που έφτιαξε ο Βόλος στο πρώτο 45λεπτο ήταν για γκολ με τον Κιβρακίδη αρχικά να σώνει εις διπλούν την εστία της ομάδας του και εν συνεχεία τον Ουάρντα να βλέπει τον Γιαννιώτη να του λέει όχι.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με κεφαλιά του Περέα στο 36' ο οποίος νίκησε τον Γκάλο στον αέρα και άνοιξε το σκορ.

Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε και αυτός τις ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με τον Χριστοδουλόπουλο να απειλεί αλλά δεν κατάφερε στις δύο τελικές που έκανε προς την εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ

Και στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν ανάλογη. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν με τον Βόλο να απειλεί ουσιαστικότερα και κυρίως μέσα από την περιοχή του Ατρόμητου την εστία του Γιαννιώτη ο οποίος προέβη σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Ο Ουάρντα μάλιστα αν δεν ήθελε να σκοράρει και ήταν περισσότερο ομαδικός θα μπορούσε να είχε σιγουρέψει τη νίκη της ομάδας του και να μην τελειώσει το ματς με το αγχωτικό 1-0.

Σε σχέση με το πρώτο μέρος όμως ο Ατρόμητος έγινε περισσότερο απειλητικός και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο φάσεις. Στη μια ο Κλέιμαν με εντυπωσιακό στοπ είπε όχι στον Κιβρακίδη ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιαννιώτης που είχε προωθηθεί μετά από κόρνερ κατέβασε τη μπάλα έκανε το πλασέ με την άμυνα των γηπεδούχων να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ